Nijverheidsweg 5c, 1271 EA Huizen
035 234 0120
info@customwood.nl

Bouw

Customwood is uw turn-key aannemer.

Bent u op zoek naar een Bouwaannemer of Turn-Key Aannemer? Dan bent u bij Customwood aan het juiste adres! We hebben ruime ervaringen op het gebied van nieuwbouw, verbouw, renovatie en timmerwerk. Wij zijn met onze interieur afdeling altijd als laatste in het project, en zien daardoor vaak verschillen in afwerkingen etc, etc,. Vanuit de markt kregen wij steeds meer de vraag of wij het project willen begeleiden. Hieruit is onze  bouwafdeling ontstaan zodat we een project geheel Turn-Key kunnen opleveren. Ook voor kleinere opdrachten zijn wij graag tot Uw dienst.

Ons bedrijf is actief in T’gooi en omstreken.
Customwood is gevestigd in Huizen (Noord Holland), maar ook in nabij gelegen omgeving zijn we actief als aannemer, meubel maker of projectontwikkelaar. Wij staan bekend om onze klantvriendelijke werkwijze en uitstekend vakmanschap. We zijn een modern, jong, flexibel en ambitieus bedrijf voor zowel de particuliere als de zakelijke sector.

Aannemersbedrijf met onderaannemers.
Ons bedrijf werkt met een eigen bezetting en maken gebruik van een vaste groep vakbekwame onderaannemers. Dit zijn eveneens vaklieden uit Nederland met liefde voor hun vak. Alle onderaannemers zijn ze gecertificeerde vakmannen waarmee we samen uw persoonlijke bouwproject precies kunnen realiseren zoals u dat wilt.

Diensten als aannemer
• Nieuwbouw
Wat uw wensen ook zijn betreft uw nieuwbouwproject, wij voeren het uit. Door onze transparante werkwijze zorgen we ervoor dat u precies weet wat er gaande is. 
• Verbouw
Ook voor al uw aan- en/of verbouw wensen kunt u bij ons terecht. Mede door onze slimme inkoop en goede voorbereiding hoeft de verbouwing niet eens duur te zijn. Wij leveren kwaliteit tegen een zeer scherpe prijs.
• Restauratie & renovatie
Naast nieuwbouw en verbouw verzorgen wij ook de renovatie en restauratie van uw project. Of het nu gaat om kleine of grote projecten. Wij zijn de betrouwbare en flexibele partij voor restauratie en renovatiewerkzaamheden.
• Timmerwerk
Ook voor al uw timmerwerk binnen en buitenshuis kunt u bij ons terecht bij Customwood. Dit geldt voor zowel particulieren als bedrijven.

Interesse in onze diensten?
U wilt uw eigen bouwproject realiseren of bent u gewoon benieuwd wat de mogelijkheden zijn? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. U bent bij ons uiteraard van harte welkom bij Customwood.

Turn-key

Wij ontzorgen 

Wij hebben ruime ervaring als het gaat om nieuwbouw, renovatie, verbouw of uw volledige interieur.

MATERIALEN

Wij bepalen samen welke materialen we toepassen.

GROOT NETWERK

wij hebben alle specialisme in huis. 

AFWERKING

Wij gaan voor het hoogst haalbare.